Kunta- ja kaupunkiverkot

Kaupungit ja kunnat tarjoavat verkkojen integrointia (verkko palveluita) ja laajakaistayhteyksiä  oman alueensa kouluihin, sairaaloihin, päiväkoteihin, hallintorakennuksiin jne. Ammattimaisen laajakaistan saatavuus antaa kunnille ja kaupungeille mahdollisuuden hyödyntää edistyksellisiä teknologioita kuten IP-puhelimia, videokonferensseja, yritys- ja toimistoautomaatioita sekä muita vaativia internet ja intranet sovelluksia.

Hyödyntäessään olemassa olevaa kupari infrastruktuuria kunnat ja kaupungit voivat nopeasti ja tehokkaasti yhdistää etäpisteet runkoverkkoon ja tietoresursseihin.

DCombus Iris SHDSL tuoteperheen avulla kunnat ja kaupungit voivat toteuttaa luotettavia, nopeita ja tehokkaita symmetrisiä kupariyhteyksiä, jopa 44Mbps asti.

DCombus VDSL2 tuotteet tarjoavat kunnille ja kaupungeille ratkaisun ympäristöihin, joissa tarvitaan erittäin nopeita (100 / 100Mbps) lähiverkko/tiedonsiirto yhteyksiä suhteellisen lyhyillä kuparikaapeleilla. VDSL2- laitteita voidaan hyödyntää mm. rakennusten ja toimipisteiden välisissä tiedonsiirtoyhteyksissä, lyhyen matkan yhteyksiin kuntaverkoissa, sekä kiinteistöjen sisällä tapahtuvassa tiedonsiirrossa.

VDSL2 laitteet soveltuvat ideaalisesti myös kohteisiin jossa on tarve IP-pohjaiseen tiedonsiirtoon, kuten Triple Play palveluiden tuottamiseen. (Voice, Data, Video and IPTV)