Symmetrinen yrityslaajakaista

Erittäin nopeiden yrityslaajakaistayhteyksien kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Yritysten tarve kasvattaa laajakaistaliityntöjen nopeuksia perustuu niiden käyttämiin uusiin sovelluksiin, esimerkiksi internetpuhelut/VoIP, videosovellukset ja saumattomat etäyhteydet kotiin ja etätoimistoihin. Yritysasiakkaiden vaatiessa entistä nopeampia symmetrisiä yhteyksiä laajakaistapalveluiden toimittajien täytyy jatkuvasti löytää kustannustehokkaampia ja nopeampia ratkaisuja vastatakseen kasvavaan kysyntään.

Vaikka kuituyhteyksiä rakennetaan runsaasti, merkiitävään osaan pk-yrityksistä ei vielä tule kuitua omaan toimistoon asti. Symmetriset kupariyhteydet ovat loistava ratkaisu yritysliittymiin, joissa tarvitaan nopeita ja luotettavia laajakaistayhteyksiä. Laajakaistapalveluiden tarjoajille kupariverkon hyödyntäminen on kannattavaa ja tehokasta, koska ne ovat välittömästi hyödynnettävissä, eikä uusia kaapeleita tarvitse asentaa. DCombuksen teknologialla ja tuotteilla laajakaistapalvelujen tarjoajat voivat tarjota korkean nopeusluokan symmetrisiä yhteyksiä, ja laajentaa olemassa olevaa asiakaspohjaa omalla palvelualueellaan.

Iris laitteiden avulla operaattorit ja laajakaistapalveluiden tarjoajat voivat tarjota luotettavia ja kustannustehokkaita symmetrisiä yhteyksiä olemassa olevalla kupari-infrastruktuurilla. ratkaisuna voidaan käyttää joko kahta modeemia point-to-point yhteykdessä tai DSLAM -laitetta keskuspäässä. Iris SHDSL laitteet on nopea ja helppo asentaa, ne ovat luotettavia ja niissä on monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöinen hallinta.