Turva- ja valvontaverkot

Turva ja valvonta-ala on räjähdysmäisessä kasvussa. Avaintekijöitä tähän ovat edistykselliset laiteohjelmistot, IP kamerat, sensorit ja tarjolla olevat nopeat IP verkot. Valvontalaitteiden tallentama materiaali voidaan analysoida, tarkistaa ja käsitellä missä ja koska tahansa, ilman aikaavieviä nauhotteiden kuljetuksia yms.

Valvontakohteissa IP-kamerat ja sensorit ovat yleensä levitetty laajalle alueelle, joten kupari infrastruktuuri on usein ainoa kustannustehokas verkko vaihtoehto. Valokuidun asentaminen kohteiden välille on kallista ja aikaavievää.  

Nopeiden yhteyksien, erittäin alhaisten latenssien ja korkean luotettavuuden ansiosta DCombus SHDSL tuotteet ovat optimaalinen ratkaisu valvonta ja turvallisuus palveluiden integraatioon. Iris tuotteet tarjoavat myös loistavan trade offin nopeuden ja etäisyyden suhteen, toisinsanoen myös tavallista pitempiä kupariyhteyksiä voidaan hyödyntää nopeutta säätelemällä. Tarjoamalla nopeita symmetrisiä yhteyksiä (2 - 44Mbps) DCombus Iris tuotteet soveltuvat myös vaativiin sovelluksiin.